ژاپنی ها نه فقط چشمهایشان که بستنی هایشان هم با همه عالم و آدم فرق دارد, هفته قبل روزنامه مااینیچی ژاپن گزارشی از طعمهای مختلف بستنی های ژاپنی منتشر کرد. البته نویسنده گزارش از این که طعمهای بستنی های ژاپنی در مقایسه با بستنی های دنیا خیلی متفاوت است حسابی کیف کرده بود. دربستنی های ژاپنی این طعمها وجود دارد, (سانما آیس) بستنی ای با طعم ماهی شور ژاپنی , (سابوتن آیس) بستنی با طعم کاکتوس که البته در میان بستنی خورهای حرفه ای ژاپن محبوبیت زیادی دارد, (تاکو آیس) بستنی با طعم هشت پا,(یاکی ایمو آیس) یا بستنی با طعم سیب زمینی شیرین , (گیوتان آیس) بستنی با طعم زبان گاو, (کانی آیس) بستنی با طعم خرچنگ ,(یاکی ناسو آیس) بستنی باطعم بادمجان, (ایکا آیس) بستنی با طعم جلبک. خدا کند این طعمها در ایران مد نشود.
من هر غذایی که توش بادمجون باشه دوست دارم ... اما بستنی با طعم بادمجون فکر نمی کنم جالب باشه ... ژاپنیهاند دیگه هر روز یه چیزی اختراع می کنن
این جور غذاها واسه اینه که اونا از یکنواختی خسته شدن وهیچ چیز اونها را راضی نمیکنه
ژاپنین دیگه!!!!!!!!